Pampuşte de cartofi cu brânză
0Aceste pampuşte de cartofi cu brânză sunt diferite de alte pampuşte. Este o reţetă cu origini ruseşti, dar, în acest caz, este vorba de o combinaţie de cartofi fierţi piure în combinaţie cu cartofi cruzi răzuiţi. Sunt cremoase, dar în acelaşi timp se poate spune că sunt şi un pic crocante datorită cartofilor cruzi din compoziţie. Aurii şi crocante în exterior, au o umplutură moale şi delicioasă de brânză.
Pampuşte de cartofi cu brânză – Ingrediente (16 pampuşte)
2 1/2 căni cartofi piure
4 cartofi de mărime medie
sare
piper
1/2 cană brânză ricotta sau telemea mai puţin sărată, fărâmiţată
1/8 canî parmezan, răzuit
chives (cepşoară), tocat
2-4 linguri smântână
ulei, pentru prăjit