Fructe pe care să le pui la murat vara aceasta

Fructe pe care să le pui la murat vara aceasta

Vara este sezonul ideal pentru pentru pus la murat fructe

Procedura de a pune murături reprezintă una dintre cele mai vechi metode de păstrare a alimentelor. Acest obicei a luat naştere cu mii de ani în urmă, în Mesopotamia. Astăzi, în zilele noastre, mai mult de jumătate dintre gospodinele care se respectă pun la murat atât legume, cât şi fructe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă nu ai mai pus niciodată fructe la murat, ci doar legume, precum castraveţi, varză, conopidă, morcovi, ardei, ş.a.m.d., ia în considerare şi varianta aceasta. Murăturile cu fructe se pot servi în salate sau în sandvişuri.

Cum le pui la murat

În general, fructele se pun la murat respectând regula de a adăuga 3 măsuri de apă la o măsură de oţet. În funcţie de cantitatea pe care doreşti să o obţii, ţine cont de aceste măsuri.

Află ce fructe poţi pune la murat pe clickpentrufemei.ro.

 

Cum poţi reutiliza zeama de la murături

Ce efecte nebănuite are zeama de murături

 
 

 

citeste totul despre: