„Atacul“ condimentelor la „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie „MasterChef“, difuzată la Pro TV marţi, de la 20.30, aduce concurenţilor mult râvnitele şorţuri, dar şi critici dure, fie numai şi din cauza unui simplu condiment. Cel care va avea mari probleme cu unele preparate este Cătălin Scărlătescu, pentru că nu suportă cuişoarele.

Doi dintre bucătarii aspiranţi folosesc din plin cuişoarele în preparatele lor, iar Cătălin Scărlătescu, unul dintre membrii juriului, are o reacţie „pe măsură“.

„Nu suport cuişoarele. Am o problemă cu ele încă din copilărie. Îmi amintesc că o bătrână care lucrase că asistentă în război ne-a învăţat să mestecăm cuişoare dacă avem dureri de dinţi, pentru că aroma lor puternică îţi amorţea gingiile. Ei bine, cred că eu am făcut exces de cuişoare la un moment dat şi am dezvoltat un soi de alergie la acest condiment, mai ales atunci când este folosit în exces. Simt că-mi ia foc capul“, a mărturisit acesta.

În schimb, Florin Dumitrescu este cucerit de un preparat exotic al altui concurent. Deşi în mod obişnuit nu poate mânca picant, de data aceasta cel mai tânăr membru al juriului este de-a dreptul impresionat. „Este prima dată de când sunt la «MasterChef» când pot să mănânc ceva iute. Pentru că nu este doar senzaţia de iute, este parfumat. La farfuria asta nu am absolut nimic de reproşat. Felicitări“, a spus acesta.

Prin faţa juriului vor trece marţi seară oameni cu diverse profesii - studenţi, ingineri, un programator şi un judecător  - toţi având însă pasiunea comună pentru gastronomie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite