Antena 1 a decis cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac, la „iComedy“

Antena 1 a decis cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac, la „iComedy“

Realizatorul de televiziune Mihai Bendeac FOTO Arhivă personală/ Facebook

Şefii de la Antena Group au decis ca locul lui Mihai Bendeac în emisiunea „iComedy“ să fie ocupat de Dan Capatos.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce la jumătatea lunii octombrie a avut loc un conflict între postul de televiziune Antena 1 şi Mihai Bendeac, în urma căruia s-a decis ca cel din urmă să nu mai facă parte din echipa emisiunii „iComedy“, acum, după mai bine de două săptămâni, a fost luată o decizie cu privire la înlocuitorul lui Bendeac.
 
Astfel, surse din partea trustului Antena 1 au confirmat pentru libertatea.ro că, începând din următoarea emisiune, alături de Mikey Has va sta Dan Capatos, realizatorul unei alte emisiuni de la Antena 1, „Un Show Păcătos“. Cu toatea acestea, Dan Capatos va rămâne amfitrionul „Show-ului Păcătos“, potrivit aceleaşi surse.

 
La scurt timp după ce a fost luată decizia ca Mihai Bendeac să fie exclus din emisiunea de umor „iComedy“, reprezentanţii postului de televiziune Antena 1 au hotărât ca Bendeac să nu mai facă parte nici din juriul emisiunii „România dansează“
 
În ciuda acestor lucruri, realizatorul TV Mihai Bendeac a anunţat pe pagina personală de Facebook că îşi va susţine spectacolele de comedie în aer liber, ba chiar va realiza un format exclusiv pentru online. 
citeste totul despre: