Piesele din prima semifinală Eurovision 2017: Moldova va fi reprezentată de Sunstroke Project VIDEO

Piesele din prima semifinală Eurovision 2017: Moldova va fi reprezentată de Sunstroke Project VIDEO

Grupul Sunstroke Project va reprezenta Moldova la Eurovision 2017 FOTO Facebook

Cea de-a 62-a ediţie a concursului internaţional debutează pe 9 mai, când reprezentanţii a 18 ţări, printre care şi Moldova, vor lupta pentru un loc în finala Eurovision 2017. Vă prezentăm în continuare piesele pe care le veţi auzi în prima semifinală Eurovision 2017, pe scena din Kiev.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ediţia din acest an a concursurlui Eurovision va avea loc la Kiev, capitala Ucrainei, a cărei reprezentantă, Jamala, a câştigat ediţia din 2016 cu piesa „1944“. Finala Eurovision 2017 va avea loc pe data de 13 mai, având semifinalele pe 9 şi pe 11 mai.

La Eurovision 2017 participă 43 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea de pe 9 mai, iar 19 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2017, reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor urca pe scenă în prima jumătate din a doua semifinală a concursului.
 
Aşadar, în prima semifinală Eurovision 2017 vor urca pe scenă, în ordine: Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia, Cipru, Slovenia, Armenia, Moldova, Cehia, Letonia, Islanda, Grecia şi Polonia.
 
În a doua semifinală Eurovision 2017, ordinea concurenţilor este următoarea: Macedonia, Malta, Olanda, Serbia, Danemarca, Rusia, România, Ungaria, Austria, Irlanda, Elveţia, Estonia, Israel, Bulgaria, San Marino, Lituania, Croaţia, Norvegia şi Belarus.
 

În finala de pe 13 mai sunt calificate direct Ucraina, statul ce a câştigat trofeul în 2016, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului - Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie -, ale căror melodii le puteţi asculta aici

Vă prezentăm în continuare lista pieselor concurente în prima semifinală Eurovision 2017: 

Albania: Lindita – „World“

Armenia: Artsvik – „Fly With Me“

 

 

Australia: Isaiah – „Dont Come Easy“

Azerbaijan: DiHaj – „Skeletons“

Belgia: Blanche – „City Lights“

Cipru: Hovig – „Gravity“

Cehia: Martina Bárta – „My Turn“

Finlanda: Norma John – „Blackbird“

Georgia: Tamara Gachechiladze – „Keep The Faith“

Grecia: Demy – „This Is love“

Islanda: Svala – „Paper“

Letonia: Triana Park – „Line“

Moldova: Sunstroke Project – „Hey Mamma“

Muntenegru: Slavko Kalezić – „Space“

Polonia: Kasia Moś – „Flashlight“

Portugalia: Salvador Sobral – „Amar Pelos Dois“


Slovenia: Omar Naber – „On My Way“


Suedia: Robin Bengtsson – „I Cant Go On“ 

citeste totul despre: