Adevărul Live: Guess Who's back - un nou album, acelaşi „Anonim Celebru“

Guess Who's back - un nou album, acelaşi „Anonim Celebru“ 

Interviu Guess Who. Guess Who, pe numele real Laureţiu Mocanu (30 de ani) vorbeşte la Adevărul Live despre noul său album, „Un Anonim Celebru“, despre întâmplări din carieră, dar îşi spune şi părerea despre muzică şi viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album Guess Who, prezentat de Okapi Sound şi Universal Music România. Materialul conţine 14 piese produse de Guess Who, Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza şi MefX, mixate şi materizate de Grasu XXL şi Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio. Pe album îi putem asculta şi pe Mitză, Nane, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Blaga sau Tudor Chirilă.

Albumul a fost realizat fără un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat până la cel mai atent detaliu împreună cu instrumentişti şi oameni cu experienţă muzicală. După cum menţionează şi Guess Who, „Un Anonim Celebru” este un material cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte şi nu numai. „Am stat mai mult pe detalii şi pe sound. Am lucrat cu mai mulţi instrumentişti, asta e diferit. Iar ca material cu siguranţă e cel mai matur“, spune tot el.

Prima piesă promovată după album a fost featuring-ul cu Tudor Chirilă, pentru piesa „Prea curând“. Guess Who a lansat recent videoclipuri şi pentru piesele „P.S.“ şi „Stele“.

Totodată, Guess Who a lansat şi un documentat, care poartă numele albumui, în care vorbeşte despre cariera lui, de la începuturi până în prezent. Documentarul a plecat din dorinţa de a face cunoscută povestea lui Guess Who şi toate cele întâmplate de-a lungul timpului. Documentarul poate să fie vizionat pe site-ul dedicat

Guess Who a căpătat notorietate odată cu lansarea single-ului „Locul Potrivit“, o piesă cu un puternic mesaj social şi un remake al creaţiei „Noi în anul 2000“ a lui Horia Moculescu Single-urile „Manifest“ şi „Tot Mai Sus“ lansate ulterior au menţinut o linie ascendentă în ceea ce priveşte popularitatea artistului. 

Despre noul material lansat, despre carieră, întâmplări care l-au format şi planuri de viitor, Guess Who vorbeşte la Adevărul Live, de la ora 13.00. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru cele mai importante declaraţii. 

citeste totul despre: