Cum a reacţionat DiCaprio de fiecare dată când a pierdut Oscarul VIDEO

Cum a reacţionat DiCaprio de fiecare dată când a pierdut Oscarul VIDEO

Leonardo DiCaprio are şanse mari să ia un Oscar la gala din 2016 FOTO Arhivă

Oscar 2016. Foarte mulţi fani şi critici spun că 2016 este anul în care Leonardo DiCaprio urmează să aibă parte, în sfârşit, de o statuetă Oscar. Totuşi, până acum, DiCaprio a simţit cel mai bine gustul amar al înfrângerii, iar publicaţia „Time“ a adunat reacţiile sale într-un colaj video.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi este a cincea oară când este nominalizat la Oscar, Leonardo DiCaprio nu a avut până acum norocul de a se afla printre laureaţi. Cu toate acestea, reacţiile actorului în faţa înfrângerii au fost întotdeauna elegante şi bine cântărite, scrie „Time“, care publică un clip video cu reacţiile lui Leonardo DiCaprio după fiecare „înfrângere“ de la gala Oscar.

În aceasta seară, actorul va lua parte la cea de-a 88-a ediţie a galei Premiilor Oscar, iar fanii aşteaptă reacţia sa, atunci când va fi strigat să-şi ridice trofeul, DiCaprio având şanse mari să ia trofeul pentru „cel mai bun actor în rol principal“.  Lista completă a nominalizărilor Oscar 2016.   Acum, publicaţia „Time“ a recreat momentele în care DiCaprio a fost aproape de câştigarea trofeului, dar de fiecare dată a fost strigat pe scenă altcineva.

Leonardo DiCaprio (41 de ani) a trecut prin momente dificile în filmele în care a jucat, dar a reuşit să aducă la viaţă personaje care au făcut istorie. Suferinţele actorului au fost rezumate într-un videoclip denumit „The Leonardo DiCapriOlympics“, realizat de un fan de-al său, în care se arată toate peripeţiile şi cascadoriile prin care DiCaprio a trecut în filmele în care a jucat. Printre „evenimentele“ prin care a trecut actorul se numără atacul unui urs, înjunghierea unui rechin, sărituri de pe marginea unei stânci, consumul de droguri, duelul cu Robert De Niro, suferinţa provocată de Jack Nicholson sau escaladarea unui vapor care se scufundă. Imaginile cu Leonardo DiCaprio şi performaneţele sale pot fi văzute aici.

În „The Revenant“, Leonardo DiCaprio a avut parte de una dintre cele mai intense experienţe. A fost târât, cu faţa în jos, pe o câmpie îngheţată în timpul unei scene de luptă, s-a aruncat în râuri îngheţate şi a fost nevoit să mănânce ficat crud de bizon. Declaraţiile lui DiCaprio despre încercările prin care a trecut la filmări le puteţi găsi aici.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a dezvăluit pentru „Adevărul“ care sunt în opinia sa lungmetrajele şi actorii care au cele mai mari şanse să bifeze o victorie la cea de-a 88-a ediţia a ceremoniei. „Se va da bătălia între «The Revenant» şi «Spotlight», deşi eu am socotit că «Podul spionilor/ Bridge of Spies» e cel mai complex. Dar votează americanii, pe care subiectul nu-i preocupă la fel de mult ca pe noi“, a explicat critical pentru „Adevărul“.

citeste totul despre: