Jim Carrey şi-a îngrijorat fanii după ultima apariţie în public. Declaraţiile bizare făcute de actor: „Eu nu exist“ VIDEO

Jim Carrey şi-a îngrijorat fanii după ultima apariţie în public. Declaraţiile bizare făcute de actor: „Eu nu exist“ VIDEO

Jim Carrey FOTO Getty Images

Cunoscutul actor canadian Jim Carrey, în vârstă de 55 de ani, şi-a îngrijorat fanii după ultima apariţie publică, la Săptămâna Modei din New York, unde a făcut câteva declaraţii bizare la adresa evenimentului, dar şi a personalităţilor prezente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comediantul Jim Carey este cunoscut pentru interviurile savuroase şi extrem de sincere, însă de această dată şi-a surprins fanii cu o serie de declaraţii ciudate. 

Prezent la petrecerea organizată de Harper's Bazaar, pentru a celebra Săptămâna Modei din New York, actorul a făcut câteva declaraţii bizare, în timpul unui interviu acordat jurnalistei Catt Sadler, de la „E! News“, care s-a arătat uluită de răspunsurile primite. 

Simpaticul actor a afirmat că tot ce se întâmplă în cadrul evenimentului, la care au participat numeroase celebrităţi, este superficial şi total lipsit de sens.

„Tot ce se întâmplă aici este complet lipsit de sens. Am vrut să găsesc cel mai inutil şi fără sens eveniment la care să pot participa şi iată-mă aici“, a declarat Jim Carrey.
 
De asemenea, întrebat de jurnalistă ce părere are despre faptul că petrecerea celebrează existenţa unor modele demne de urmat, Carey a replicat: „Modele, vai, cea mai de jos tematică cu care au putut veni. Modele, tu crezi în modele? Eu nu cred în idoli. Eu cred în personalităţi, eu nu cred că tu exişti, dar reprezinţi ceva, totuşi...cred că suntem nişte câmpuri de energie care dansează pentru ele însele, dar nu-mi pasă.“
 
Discuţia a devenit chiar mai ciudată când Sadler l-a complimentat pe actor pentru costumul ales: „Nu m-am îmbrăcat. Nu există niciun eu. Sunt doar lucruri care se întâmplă. Să ştii ceva, nu este lumea noastră. Ăsta e secretul: noi nu contăm“, a conchis actorul.
   
 
Recent, Jim Carrey a mai făcut declaraţii care a trezit suspiciuni în ceea ce priveşte chiar sănătatea sa mintală, în cadrul Festivalului de la Veneţia, unde a avut premiera un documentar despre viaţa lui şi a comediantului american Andy Kaufman.
 
Jim Carrey (55 de ani), la pretrecerea Harper's Bazaar Iconic Party FOTO Getty Images
 
„Jim Carey nu exista în acea perioadă, era psihotic“, declara actorul despre sine, referindu-se la perioada filmărilor pentru documentar.
 
De asemenea, comediantul a vorbit despre sine ca fiind un „nimic“, împărtăşind credinţele sale filozofice despre fiinţa umană. „Ne petrecem viaţa căutând ancore. Adevărul este că tu nu exişti. Nu eşti nimic altceva decât nişte idei. Noi luăm toate aceste idei şi le punem la un loc şi ne creăm astfel o personalitate pe care o purtăm ca pe o brăţară norocoasă. O brăţară a identităţii pe care o purtăm de-a lungul vieţii. Dar asta nu e ceea ce suntem, pentru că noi suntem nimic, de fapt. Iar asta e o uşurare extraordinară“, declara actorul, citat de The Hollywood Reporter
 
Jim Carrey ar suferi de depresie
 
Declaraţiile făcute recent de Jim Carrey sunt puse în umbra evenimentelor tragice din viaţa actorului. În 2015, iubita lui, make-up artistul Cathriona White, s-a sinucis, iar în prezent actorul se pregăteşte de un proces în care este acuzat de ucidere din culpă, mama şi fostul soţ al tinerei susţinând că starul i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide.
 
Din această cauză, fanii din mediul online sunt de părere că actorul ar putea suferi de depresie, boala cu care a mai luptat şi în trecut şi chiar a vorbit public despre acest lucru în 2009, când a dezvăluit că a urmat un tratament pe bază de Prozac, unul dintre cele mai puternice antidepresive. Totuşi, la momentul respectiv, actorul a declarat că a renunţat la medicamente şi că se simte mult mai bine. De asemenea, Carrey a fost diagnosticat cu ADHD (Tulburarea hiperactiva cu deficit de atenţie).
 
„Dacă trăieşti în depresie sau ai o persoană apropiată care suferă de depresie, ar trebui să-ţi poţi da seama ce se întâmplă cu Jim Carrey. Nu e bine deloc“, este comentariul unui internaut.

„Sper din tot sufletul că Jim Carrey nu este într-o depresie...Tot ce se întâmplă acum în lume poate face pe oricine să-şi piardă minţile“, se arată într-un alt comentariu. 
 

 
 
Jim Carrey şi Cathriona White şi-au început relaţia în 2012, însă s-au despărţit după doar câteva luni, iar în luna mai a anului trecut au reluat legătura. Cei doi s-au despărţit din nou cu doar câteva zile înainte ca femeia să se sinucidă.
   
După vestea tragică, Jim Carrey a declarat: „Sunt şocat şi profund întristat de trecerea în nefiinţă a scumpei mele Cathriona. A fost o floare irlandeză, blândă şi delicată, prea sensibilă pentru acest pământ, un om pentru care a iubi şi a fi iubit era tot ce conta. Inima mea este alături de familia, prietenii şi toţi cei care au iubit-o şi au avut grijă de ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger.“
 
citeste totul despre: