Win32.Bide.B@mm

Win32.Bide.B@mm

Tip: Executable Mass-mailer Marime: 90111 bytes Raspandire: Medie Simptome: - fisierul "Madam.exe" pe Desktop; - fisierul mesajului de e-mail "Madam.eml" pe Desktop. Descriere tehnica: Acest

Win32.Bide.A@mm

Win32.Bide.A@mm

Alias: W32/Braid.A (Sophos), Bridex (F-Secure) Tip: Executable Mass-mailer Marime: 118787 bytes Raspandire: Medie Risc: Mediu Simptome: fisierul "regedit.exe" in directorul Windows System (nu in

Premii Sony de sfarsit de an

Premii Sony de sfarsit de an

"Indragostit de Sony" este numele promotiei de sfarsit de an cu care vine producatorul japonez de bunuri electronice pentru clientii sai din Romania. in perioada 11 noiembrie - 31 decembrie toti cei

Câtă energie consumă oamenii şi tot ce şi-au făcut ei - aparatele, casele, maşinile, birourile şi fabricile? În anul 2018, consumul total de energie primară (petrol, cărbune, gaz natural, energie hidraulică, nucleară, eoliană, fotovoltaică şi alte forme regenerative) pe Terra a fost de 13,865 milioane de tone de echivalent energetic al petrolului.

acum 2 luni · comentarii (9)

Deşi diferită faţă de celelalte revoluţii industriale din trecut, transformarea curentă provocată de Inteligenţa Artificială, automatizare şi 5G va avea cel mai probabil acelaşi tip de efect: distrugerea job-urilor va predomina pe termen scurt şi mediu şi crearea de noi job-uri va fi puternică pe termen lung.

acum 5 luni · comentarii (4)

Evenimentele de popularizare a ştiinţei sunt nişte momente extrem de prielnice ca să vezi cum se dezvoltă/involuează societatea. Sâmbăta care tocmai a trecut a avut loc la ParkLake Shopping Center a treia ediţie a Sci+Fi Fest, organizată de comunitatea Ştiinţă&Tehnică, ocazie cu care am interacţionat personal cu câteva mii de copii şi părinţi. Concluziile au fost următoarele:

acum 5 luni · comentarii (0)

Lupta pentru protejarea sistemelor informatice începe să capete noi valenţe. Pe de o parte, soluţiile de securitate au devenit mai complexe şi comprehensive, pe de altă parte însă, atacurile cibernetice sunt tot mai greu de detectat şi de investigat. Atât experţii de securitate, cât şi infractorii cibernetici, au început să fie tot mai interesaţi de utilizarea inteligenţei artificiale pentru perfecţionarea instrumentelor create.

acum 7 luni · comentarii (4)

Se vorbeşte mult despre riscurile pe care le poate aduce a cincea generaţie de reţele mobile 5G. Din punct de vedere tehnic, pe lângă viteze exponenţial mai mari, o latenţă redusă şi o livrare mai flexibilă a serviciilor, reţelele de tip 5G pot aduce şi riscuri mari de securitate cibernetică.

acum 9 luni · comentarii (3)
Postari Recente