Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai bună cameră foto, conform DxOMark

Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai bună cameră foto, conform DxOMark

Cel mai nou smartphone flagship din portofoliul Huawei, ocupă primul loc în cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai bună cameră mobilă disponibilă pe piaţă, conform site-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prestigiosul portal a oferit note foarte bune capabilităţilor tehnice şi de fotografie ale celui mai recent telefon Huawei, acordându-i un scor total de 136 de puncte. Scorul din categoria Photo, de 140 de puncte, s-a bazat pe o performanţă remarcabilă la toate subcategoriile şi o experienţă de utilizare intuitivă în ceea ce priveşte surprinderea imaginilor statice.

Merită menţionat şi faptul că parametrii foto cel mai bine evaluaţi au fost expunerea, culoarea şi textura, notate cu 109, 104 şi respectiv 101 puncte. Mate 40 Pro impresionează şi prin capabilităţile sale video, lucru confirmat de scorurile obţinute în această categorie: autofocus (105 puncte), zgomot (105), stabilizare (102), expunere (102) şi zoom (tele & wide) (88). Scorul video total este de 116 puncte.

Camerele lui Mate 40 Pro sunt într-adevăr impresionante: o principală de 50MP (f/1.9), un ultrawide de 20MP (f/1.8) şi un telefoto de 12MP (f/3.4), capabil de 5x pe spate asigură performanţa excelentă de care vorbesc cei de la DxOMark atât pe foto, cât şi pe video.

Telefonul vine şi cu noi funcţii pe zona de filmare, precum un Super Steady Shot, care asigură o stabilizare excelentă a telefonului. Pe faţă avem o cameră foarte bună, de 13MP, capabilă de Night Mode şi selfie-uri în format ultra wide.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările