Pasionaţii de „realităţi virtuale” au motive de bucurie: au fost inventate căştile cu cea mai realistă abordare a jocului

Pasionaţii de „realităţi virtuale” au motive de bucurie: au fost inventate căştile cu cea mai realistă abordare a jocului

Realitatea virtuală este una dintre acele „invenţii” care par să nu fi reuşit niciodată să facă un salt considerabil din sfera ficţiunii, spre cea a produselor de larg consum. Dar asta nu înseamnă că nu s-ar fi creat, până în prezent, tot felul de gadgeturi şi căşti speciale, care promit să proiecteze purtătorul în lumi minunate, tridimensionale, dar grafica este de obicei destul de dură, nerealistă, în timp ce designul este greoi.

ShootMania în Open Beta din 12 februarie

ShootMania în Open Beta din 12 februarie

Recent, Ubisoft si Nadeo au anuntat faptul ca jocul ShootMania Storm va fi lansat pe data de 10 aprilie 2013. In caz de nu ati auzit pana acum de ShootMania, va spunem ca este un online multiplayer first-person shooter care va intra in stadiul de Open Beta incepand cu data de 12 februarie.

„Calea violenţei şi a urii nu va rezolva problemele umanităţii“, a rostit îndurerat Papa Francisc duminică, la Vatican. „Să foloseşti numele lui Dumnezeu pentru a justifica violenţa este un BLASFEM!“, a mai adăugat înaltul prelat făcând o aluzie directă la folosirea în exces a numelui lui Allah de către teroriştii care încearcă astfel să-şi motiveze cumplitele acte de barbarie.

acum 3 ani · comentarii (40)

Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

acum 5 ani · comentarii (0)

În industria dezvoltării de jocuri, creativitatea este o abilitate foarte importantă, iar femeile sunt recunoscute de multe ori ca fiind creative şi având o abordare mai puţin convenţională. Ca urmare, săptămâna trecută, la TechHub Bucharest, am abordat un subiect sensibil: rolul doamnelor în industria de gaming.

acum 5 ani · comentarii (3)

Creativitatea unei echipe care dezvoltă jocuri este esenţială pentru succesul unei companii în industrie. Păstrarea creativităţii devine însă o provocare o dată cu creşterea numărului de oameni implicaţi în proces. Joia trecută la TechHub Bucharest am discutat mai multe despre cum putem aborda această provocare în cadrul unui meetup organizat în colaborare cu RGDA (Romanian Game Developers Asociation).

acum 5 ani · comentarii (2)