Samsung EGO, prezentare de modă 5G la Mercedes Benz Fashion Week Madrid

Samsung EGO, prezentare de modă 5G la Mercedes Benz Fashion Week Madrid

Samsung EGO, prezentare de modă 5G la Mercedes Benz Fashion Week Madrid. FOTO Profimedia

Proiectul Samsung EGO Innovation a prezentat colecţia Yvan Andreu în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Madrid (MBFWM): două defilări transmise simultan şi în timp real.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul a avut loc pe 2 februarie şi a găzduit două defilări simultane: una în magazinul Samsung din El Corte Inglés situat în centrul Callao Plaza şi cealaltă în pavilionul 14.1 al Târgului din Madrid (IFEMA). Cele două defilări au fost conectate prin reţeaua 5G a Vodafone şi au prezentat creaţiile câştigătorului, Samsung EGO Innovation, Yvan Andreu.

Acest lucru a fost posibil datorită smartphone-urilor Samsung Galaxy Note10+ 5G şi a reţelei 5G de la Vodafone, ambele defilări au fost perfect sincronizate, ceea ce a creat iluzia unui singur spaţiu. Latenţa scăzută, care reprezintă diferenţa dintre momentul emiterii şi momentul comunicării efective, a fost de doar 1 milisecundă, faţă de 1.5  în reţelele 4G.

Defilarea din magazinul Samsung din El Corte Inglés, situat în centrul Callao Plaza din Madrid (creat special pentru acest eveniment), precum şi cea din IFEMA au fost prezentate pe mai multe ecrane situate lateral unde spectatorii au putut vedea modelele din ambele spaţii în timp real. Datorită conexiunii 5G şi a smartphone-urilor Galaxy Note10+ 5G, ambele defilări au fost perfect sincronizate.

Proiectul Samsung EGO Innovation îi recompensează pe cei mai inovatori creatori care îmbină tehnologia şi moda prin mijloace diferite: de la ţesături la design şi prezentări. Prima ediţie s-a desfăşurat în septembrie 2013 alături de designerul canadian Ying Gao.

 

 

Yvan Andreu la finalul prezentării. FOTO Samsung

Imagini din aceeasi galerie
  • Yvan Andreu la finalul prezentării. FOTO Samsung
  • FOTO Samsung 
  • FOTO Samsung 
  • FOTO Samsung 
  • FOTO Samsung 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: