Cu inima rănită şi fără 70.000 de lei în conturi. Cum a fost ţepuit de două clarvăzătoare un tânăr îndrăgostit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a făcut 13 plăţi în contul vrăjitoarelor FOTO Arhivă
Bărbatul a făcut 13 plăţi în contul vrăjitoarelor FOTO Arhivă

Dragostea l-a ars la buzunare pe un sălăjean de 23 de ani. Disperat să îşi găsească jumătatea, tânărul a căzut în plasa unor clarvăzătoare, plătindu-le sume considerabile pentru a-i rezolva probleme în dragoste.

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Sălaj a fost păgubit de peste 70.000 de lei de către două prahovence despre care a aflat pe internet că au darul de a rezolva orice problemă în dragostea. Disperat să îşi găsească jumătatea, bărbatul a luat legătura cu clarvăzătoarele şi le-a trimis în repetate rânduri sume de bani pentru ca acestea să facă diverse vrăji şi descântece care l-ar fi putut ajuta. În total, spun anchetatorii, 13 tranzacţii în valoare totală de 72.915 de lei.

Cum vrăjile nu păreau să aibă efectul sperat, tânărul a decis să se adreseze oamenilor legii. Astfel, în cursul zilei de joi, 4 aprilie, poliţiştii din Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor două prahovence, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acţiunea a vizat două persoane de 18, respectiv 38 de ani, despre care oamenii legii susţin că în perioada 19 ianuarie-15 februarie, s-au prezentat ca fiind clarvăzătoare-tămăduitoare şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri diferite sume de bani de la un tânăr, din judeţul Sălaj.  Tânărul le-a trimis banii prin mandate poştale, suma trimisă în total fiind de 72.915 lei.

Cu ocazia percheziţiei a fost ridicate bunuri, în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sălaj şi Prahova.

Mai puteţi citi:

Înşelăciune cu scutece pe Facebook. Şase mame din Zalău, ţepuite cu peste 14.000 de lei

Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune cu contracte în modelling. Cum operau suspecţii

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite