Rezultatul testului COVID-19 efectuat de subofiţerul ISU care lucra pe autospeciala ce transporta suspecţii de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
izoleta

Rezultatele testelor moleculare efectuate de angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, suspectat că ar fi putut contacta infecţia cu noul coronavirus au ieşit negative.

Rezultatele testului COVID au fost comunicate astăzi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Surse medicale au precizat că subofiţerul a fost confirmat cu o gripă sezonieră. 

Angajatul ISU Vaslui a fost testat pentru COVID-19 după ce a început să prezinte simptomatologie specifică unei infecţii respiratorii. Decizia efectuării testării a venit ca urmare a faptului că acesta făcea parte din echipajul autospecialei MANTRA cu care au fost transportaţi pacienţii şi suspecţii COVID-19 din judeţul Vaslui. 

Până în prezent, în judeţul Vaslui au fost confirmat nouă cazuri de COVID-19, unul dintre ele, o pacientă de 40 de ani, fiind în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Alţi opt pacienţi sunt spitalizaţi cu suspiciune de COVID-19. 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite