Accident cumplit în judeţul Vaslui. Două persoane şi-au pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

Un grav accident rutier s-a produs marţi, 17 noiembrie, dimineaţa în judeţul Vaslui în apropiere de Negreşti, pe raza localităţii Buhăieşti.

Mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la faţa locului. Cadrele medicale au găsit persoane în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, răniţii nu au mai putut fi salvaţi, medicii declarând decesul acestora.

Traficul în zonă este restricţionat.

”În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 06.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe DN 15 D, pe raza localităţii Vultureşti, judeţul Vaslui. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa, condus de un bărbat de 59 de ani, şi un alt autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat de 52 de ani. În urma acestui accident, a rezultat decesul a doi  bărbaţi, în vârstă de 50, respectiv 52 de ani, ambii ocupanţi ai autoturismului de Vaslui”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Acesta este al doilea accident deosebit de grav, cu două victime decedate, care se produce în judeţul Vaslui în ultima lună. Alte două persoane, o fetiţă de 4 ani şi un tânăr de 25 de ani, a murit în urma unui accident violent produs pe Drumul European 581, în urmă cu trei săptămâni.

accident
Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite