Turnu Severin: Sârb prins, la vamă, cu ţigări ascunse sub rezervorul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sârb care încerca să introducă ilegal, în România, 8.600 de ţigarete Fast a fost depistat, marţi seară, de vameşii şi poliţiştii de frontieră de la Porţile de Fier I.

Oamenii legii aflaseră că în aceste zile, sârbul urma să introducă în ţară, în mod ilegal, prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, o cantitate de ţigări marca “Fast” peste limita legală admisă de lege.

Suspiciunile poliţiştilor de frontieră s-au adeverit marţi după-amiază când, la controlul de frontieră, pentru a intra în ţara noastră, s-a prezentat bărbatul în cauză., la volanul autoturismului personal.

“Având date şi informaţii certe despre implicarea cetăţeanului sârb în traficul ilicit cu ţigări provenite din Serbia, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit al autoturismului”, ne-a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Au fost găsite astfel, ascunse şi nedeclarate, sub rezervorul autoturismului, 8600 de ţigarete marca Fast, cantitate de ţigări pe care sârbul, rezident în România, intenţiona să o introducă ilegal în ţară.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că ţigările urmau a fi comercializate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Vameşii l-au amendat pe G. Mişa (42 ani) cu 5.000 de lei, iar ţigările şi autoturismul au fost confiscate.

De la începutul acestui an, poliţiştii de frontieră au confiscat 122.307 pachete de ţigări în valoare de 570.000 lei.   

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite