Un mod inedit de a-ţi petrece timpul liber împreună cu familia: "Family Olympics"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: www.familyolympics.ro
FOTO: www.familyolympics.ro

"Olimpiada familiilor" este un eveniment care are la bază spiritul de familie, mişcarea şi activitatea în comun. Părinţii şi copii sunt invitaţi în acest weekend să participe la întreceri sportive şi jocuri în Parcul Copiilor din Timişoara.

Evenimentul se va desfăşura sămbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00, participarea este gratuită, iar implicarea în jocurile propuse de organizatori este răsplătită cu diverse premii. La eveniment vor participa şi jucătorii de rugby de la RCM Timişoara care, sâmbătă dimineaţă, vor învăţa copiii câteva lucruri despre jocul de rugby şi vor oferi premii inscripţionate cu logo-ul echipei.

Primul obiectiv al "Family Olympics" este susţinerea unui program de prevenire a abandonului şcolar, iniţiat de World Vision România şi intitulat "Ghiozdanul plin cu vise", program care strânge bani pentru a oferi 18.000 de ghiozdane copiilor din mediul rural. Al doilea obiectiv este acela de a mobiliza peste 50.000 de persoane - adulţi şi copii - care să ia parte la aceste evenimente în cele zece oraşe din ţară care participă.

"În România numărul celor care practică un sport în familie este mic. În acest context, vrem să oferim un exemplu de idei, concursuri si activităţi care pot fi organizate ulterior şi în familie sau în grupuri mici de prieteni", explică Ovidiu Neamţu, iniţiatorul acestui concept.

Cei care vor să participe la evenimentele „Family Olympics" pot să viziteze site-ul oficial al evenimentului şi să completeze un formular de înscriere sau să treacă pe la cortul de promovare din Parcul Rozelor. Participarea la competiţii este gratuită.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite