Singurul român care participă la "Provocarea imposibilului" vrea să doboare cinci recorduri mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Cojocnean
Ştefan Cojocnean

Timişoara va fi reprezentată prin Ştefan Cojocnean, cvadruplul campion mondial  la sporturi extreme, la evenimentul de talie mondială Impossibility Challenger (Provocarea imposibilului) care va avea loc în perioada 20 – 21 octombrie 2012 la Budapesta, Ungaria.

Instructorul de arte marţiale şi sporturi extreme, timişoreanul Ştefan Cojocnean, este singurul român care a participat vreaodată la competiţia Impossibility Challenger (Provocarea imposibilului). Evenimentul, este o competiţie internaţională, la care toţi cei care doresc să îşi depăşească limitele (de ordin fizic, mental, psihic) se provoacă şi luptă pentru titlu de campion mondial (deţinător de recorduri mondiale) la diferite categori de sporturi şi activităţi inedite.

Anul acesta, competiţia va avea loc în perioada 20 – 21 octombrie 2012 la Budapesta, Ungaria. Invitat special este Ashrita Furman – omul care deţine cu cele 426 de recorduri mondiale, locul întâi în lume.

Ştefan Cojocnean a reuşit să doboare patru recorduri mondiale, începând din anul 2004: record personal la jucat baschet pe patine cu rotile timp de 10 ore jumate, record mondial la jucat baschet pe patine cu rotile timp de 25 de ore, record mondial la kickboxing timp de 17 ore, alergare viteză 100 m pe picioroange moderne sărind cu coarda, într-un timp de  21.38 secunde, alegare 2 mile pe picioroange moderne.

“La cei 41 de ani, mă pregătesc să aduc în Timişoara, cinci noi recorduri mondiale, la 100 metri alergare viteza pe picioroange moderne; 100 metri alergare pe picioroange sărind şi coarda în acelaşi timp; 100 de metri viteză alegare cu spatele pe picioroange moderne; 100 metri viteză alergare cu rotiri de 360 pe picioroange moderne; 2 mile alergare pe picioroange moderne”, a spus Ştefan Cojocnean.

Toate aceste probe, sportivul le-a cerut organizatorilor să le realizeze într-o singură oră, duminică 21 octombrie 2012.

De ce fac toate acestea? Pentru a-i inspira şi pe alţii să îşi depăşească limitele fizice, pshice, mentale pentru a deveni din ce în ce mai buni din toate punctele de vedere. Sportul pe care îl promove în regim de pionerat în România şi anume picioroangele moderne este o modalitate perfectă de dezvoltare armonioasă a întregului corp, echilibru, forţa şi îşi tonifică corpul”, a mai spus Cojocnean.
 
Citeşte mai multe despre Ştefan Cojocnean:

Noul sport extrem în Timişoara: ping-pong cu telefonul mobil


Jogging şi rugăciune pe Muntele Atos

Ziua lui Jules Verne sărbătorită pe picioroange la un liceu din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite