Rezultate Evaluare Naţională 2015 Timiş. Ce note au luat elevii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii află astăzi rezultatele parţiale la Capacitate
Elevii află astăzi rezultatele parţiale la Capacitate

Elevii au aflat astăzi rezultatele la examenul de Evaluare Naţională 2015. Rezultatele sunt afişate şi pe situl Ministerului Educaţiei, edu.ro. Tot astăzi se pot depune şi contestaţiile.

S-au afişat rezultatele la Evaluare Naţională 2015, notele pot fi văzute pe www.edu.ro.

Inspectorarul Şcolar al Judeţului Timiş a făcut publică situaţia rezultatelor de la Evaluarea Naţională din judeţul Timiş. Dintre cei aproape 5.000 de elevi din Timiş care s-au prezentat la examen, 74,34 au obţinut note peste cinci. Dintre aceştia, 51 nu au reuşit să obţină nici măcar nota 2, iar trei elevi au obţinut nota 10. Cea mai mare pondere o reprezintă elevii cu medii cuprinse între 8 şi 8,99, peste 700 de elevi reuşind să obţină această medie. Comparativ cu anul trecut, numărul celor care au reuşit să ia peste cinci a crescut cu aproape 15 la sută. 

Prima probă a fost luni, la Limba Română, apoi marţi a fost susţinută proba la limba maternă pentru minorităţile naţionale. Miercuri, elevii au dat examen la matematică.

Rezultatele parţiale vor fi comunicate astăzi, atât la avizierile şcolii cât şi pe siteul edu.ro. Tot astăzi se vor depune şi contestaţiile. Între 27-29 iunie are loc rezolvarea contestaţiilor, iar în 30 iunie vof fi afişate rezultatele finale.

Citiţi şi:

Evaluare naţională 2015 - limba română. O elevă de clasa a VIII-a a povestit la examen cum şi-a petrecut Paştele în pat pentru că a făcut pe supereroul - VIDEO

Evaluarea Naţională 2015 Timiş. Subiecte Limba Română. Un elev a fost scos din examen şi a primit nota 1


Evaluarea Naţională 2015 Timiş. Subiecte Matematică

Evaluare Naţională 2015: Un elev din Timiş, sigur pe el după Matematică: „Poate nu iau 10, dar 9.50 tot iau. Mi-e ciudă că nu am citit! Luam 10”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite