Kamasutra pentru intelectuali: "69" - nerecomandat copiilor sub 18 ani și pudicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dublă lansare de carte aseară în Jaxx Club din Timișoara. Mihai Barbu și-a prezentat jurnalul de călătorie  “Vând kilometri”, în timp ce Șerban Foarță și Ion Barbu au lansat volumul “69”.

Editura ART a lansat aseră două cărți într-o atmosferă de club. Primul care și-a prezentat cartea a fost motociclistul și aventurierul Mihai Barbu, care a lansat jurnalul de drum “Vând kilometri”. Acesta povestește despre expediția de patru luni pe care a avut-o pe două roți în Asia. “Am străbătut 24.000 de kilometri, în patru luni. Am trecut prin 13 țări, iar cartea este ilustrată cu peste 500 de imagini incredibile”, a declarat Mihai Barbu.

Kamasutra pentru intelectuali

În partea a doua, a venit rândul lui Șerban Foarță și caricaturistul Ion Barbu, tatăl lui Mihai Barbu, să intre în lumina reflectoarelor. Cei doi au lansat un nou proiect inedit, cu versuri care însoțesc caricaturi “interzise copiilor sub 18 ani și cardiacilor, nerecomandat celor pudici și sensibili”. Volumul “69” este o Kamasutra pentru intelectuali, au anunțat cei de la editura Art.

Anul acesta voi împlini 69 de ani. Este o vârstă grotească. La anul fac 70 și asta sună prost. Am primit ilustratele de la Ion Barbu, care desenează în stilul lui caracteristic. Sunt pline de umor și sarcasm. Cele două personaje sunt îmbrăcați decent. Indecente sunt figurile, pozițiile. Subconștientul e mai conștient decât noi. Stă la pândă și ne mușcă când nu ne așteptăm”, a spus Șerban Foarță.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite