Doisprezece migranţi opriţi la frontiera română din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în acest weekend, 12 migranţi care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. Majoritatea migranţilor au fost reţinuţi în zona de competenţa a Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia.

Primii migranţi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în zona Lunga. Oamenii legii au depistat trei persoane de sex masculin care nu vorbeau limba română şi nu aveau documente de identitate asupra lor. Poliţiştii au procedat la conducerea celor trei la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie s-a stabilit că este vorba despre trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, dintre care un algerian şi doi tunisieni, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Şi poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat în acest weekend, în zona de competenţă, patru grupuri de migranţi, care au fost formate din trei marocani, patru algerieni şi doi afgani, cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în toate cazurile actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cât de uşor se câştigă bani la şi pentru stat...

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite