Aproximativ 450 de persoane se vaccinează zilnic în centrul din Iulius Town din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinare la mall FOTO Ş.Both
Vaccinare la mall FOTO Ş.Both

Cei care doresc să se imunizeze au la dispoziţie şi centrul de vaccinare din Iulius Town, de lângă Terasa food court, cu acces din exterior pe lângă scările Tucano, iar din interior, cu liftul semnalizat.

În ultimele două săptămâni, media zilnică a persoanelor vaccinate la centrul din Iulius Town a fost de 450 de persoane, au anunţat reprezentanţii mall-ului din Calea Aradului. 

La centrul de vaccinare din Iulius Town, cei interesaţi se pot imuniza cu unul dintre serurile Pfizer–BioNTech, Moderna, Astra Zeneca/Oxford sau Janssen/Johnson&Johnson. Vaccinarea este posibilă şi fără programare, fiind necesar doar buletinul. 

Echipa medicală este prezentă în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 – 20.00. 

Persoanele de altă naţionalitate, care locuiesc în România şi vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul.   

Spaţiul în care funcţionează centrul de vaccinare este pus la dispoziţia autorităţilor de către Iulius Town în mod gratuit, iar persoanele care se imunizează beneficiază de două ore de parcare fără plată. 

Compania Iulius a fost alături de autorităţi de la începutul pandemiei donând peste 150.000 de euro către spitalele din oraşele în care este prezentă prin proiectele sale. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite