Targoviste: Natura dezlănţuită a făcut prăpăd în localitatea Poiana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au îngheţat pe lângă maşini mai bine de 5 ore
Şoferii au îngheţat pe lângă maşini mai bine de 5 ore

Şoferii au făcut imprundenţa de a ieşi din case în condiţiile în care meteorologii au anunţat Cod Galben pentru ninsori abundente şi viscol. 12 dintre ei au rămas înzăpeziţi pe Drumul Judeţean 711 D care leagă comunele dâmboviţene Lunguleţu şi Poiana care a devenit impracticabil, noaptea trecuta, din cauza viscolului puternic. “Nu credeam că mi se va întâmpla aşa ceva când am plecat de acasă. Trebuia să ajung în Poiana şi am luat-o pe acest drum, crezând că mai scurtez din distanţă. Acum stau deja de trei ore şi nu pot să fac absolut nimic, parcă sunt legat de mâini şi de picioare. Nici motorină nu mai am ca să mă încălzesc dar nici la primărie un îmi vine să mă duc, mi-e frică să las maşina aici”, ne-a povestit speriat un şofer în vârstă de 70 de ani din Poiana.

Reporterul Adevărul de Seară a făcut 3 ore pe jos până la şoferi

Pentru a sta de vorbă cu şoferii surprinşi de viscolul puternic, reporterul Adevărul a avut nevoie de 3 ore de mers pe jos, prin nămeţi. Oamenii erau disperaţi şi unii chiar implorau cerul pentru a se mai potoli furtuna albă. “Utilajele nu au putut să intervină. Nu vedeţi ce este afară? E urgie, ne pedepseşte Dumenezeu. A rămas până şi grederul înţepenit care e ditamai utilajul şi are şi lamă. De vină este un şofer de tir care a scăpat în şant. Poate că dacă un ne bloca drumul, grederul a înaintat prin zăpadă”, ne spune alt şofer.

Dupa trei cinci ore de aşteptare în frig, cei mai mulţi şoferi şi-au abandonat maşinile înzăpezite şi s-au dus la primărie unde au putut servi un cei cald.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite