Român suspect de crimă în Irlanda. Cadavru ciopârțit, descoperit pe terenul unei case părăsite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul lui Frankie Dunne, un irlandez în vârstă de 64 de ani, a fost găsit pe terenul unei case abandonate de pe Boreenmanna Road din Cork, la 28 decembrie 2019, iar principalul suspect este un român de 30 de ani.

Ionuț Cosmin Nicolescu, românul acuzat de crimă. FOTO irishmirror.ie
Ionuț Cosmin Nicolescu, românul acuzat de crimă. FOTO irishmirror.ie

Trupul irlandezului, care se presupune că a fost ucis în 2019, a fost găsit din întâmplare de un bărbat care își căuta pisica dispărută.

Poliția irlandeză a oferit detalii terifiante: capul a fost găsit într-o pungă pe terenul unei case părăsite, iar trupul a fost descoperit sub un copac pe aceeași proprietate, în timp ce brațele lui, care fuseseră secționate de corp, erau prinse de ramurile unui copac.

Victima a fost văzută ultima dată în viață pe 27 decembrie 2019, părăsind centrul de sprijin Clanmornin House, ridicat pentru persoanele fără adăpost din Cork Simon, situat pe Boreeenmanna Road, în partea de sud a orașului.

Ancheta a durat doi ani

Ionuț Cosmin Nicolescu a fost extrădat din România, în urmă cu un an, unde fugise după crimă, în baza unui mandat european de arestare.

Francis (Frankie) Dunne era tată a trei copii și era originar din Churchfield, Cork. El a fost văzut ultima dată părăsind centrul pentru persoane fără adăpost din Cork, la două zile după ziua de Crăciun, în 2019, scrie rte.ie.

Nu recunoaște comiterea crimei

Ionuț Cosmin Nicolescu, în vârstă de 30 de ani, din Braniștea, județul Dâmbovița, este judecat la tribunalul penal central din Cork, un oraș din provincia Munster, Irlanda, pentru uciderea lui Francis Dunne. Procesul a început miercuri, 15 martie, și se așteaptă să dureze trei săptămâni.

Românul neagă orice implicare în crimă, potrivit presei străine. El lucra ca bucătar în orașul Cork în acea perioadă.

Deocamdată nu se cunoaște obiectul crimei, însă cert este că poliția a găsit probe care îl incriminează pe conaționalul nostru.

Potrivit irishmirror.ie, Frankie suferea de dependență de alcool și uneori părăsea casa pentru a merge la băutură.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite