Viceprimăriţa Sucevei oferă scuze pentru motocicleta-premiu, dar nu renunţă la ea: Promit să fiu mai responsabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Viceprimăriţa Sucevei, Teodora Munteanu, şi-a cerut scuze că a acceptat motocicleta de la Bucovina Motorfest, eveniment finanţat de Consiliul Local cu suma de 40.000 de lei.

Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a scris pe contul său de Facebook că a greşit că a acceptat premiul oferit la tombola de la Bucovina Motorfest.

„În febra evenimentului, la care particip de atâţia ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcţie publică locală, nu mai sunt acelaşi simplu spectator. 

Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenţie, le-am adus deservicii. 

Îmi cer scuze mai ales organizatorilor şi artiştilor invitaţi la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste şi să aibă succes. Sper să îmi acceptaţi scuzele şi să îmi iertaţi naivitatea gestului. 

Aşa cum am anunţat deja, am făcut astăzi această donaţie către o asociaţie a cărei activitate o respect şi o apreciez. Nu doresc ca această donaţie să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. 

Public ordinul de plată doar ca o dovadă de transparenţă, fără a urmări niciun câştig personal de imagine. 

Promit să fiu mai responsabilă şi să învăţ că, odată cu funcţia publică, vin şi anumite limitări implicite ale vieţii personale”, a scris Teodora Munteanu pe contul său de Facebook.

Teodora Munteanu a stârnit un mare scandal în spaţiul virtual, pentru că a câştigat şi a acceptat marele premiu, o motocicletă, la Bucovina Motorfest, eveniment finanţat de Primăria Suceava cu suma de 40.000 de lei. Proiectul de horârâre, privind finanţarea a fost aprobat de Consiliul Local Suceava şi cu votul viceprimarului Munteanu.

În acest context, mulţi internauţi au arătat că este cel puţin imoral ca un organizator sau finanţator al unei loterii sau competiţii să participe şi să plece acasă cu premiul.

După izbucnirea scandalului, Teodora Munteanu a anunţat că nu renunţă la premiu. Pe de altă parte, a explicat că motocicleta a fost cumpărată la mâna a doua de către organizatorii festivalului şi că ar valora 5.000 de lei. Ca să demonstreze lucrul acesta a publicat pe Facebook contractul de vânzare - cumpărare al motocicletei. 

Ea a precizat că va dona contravaloarea motocicletei Asociaţiei „Salvaţi Copiii”. La câteva ore după anunţ, a publicat pe contul de Facebook ordinul de plată  pentru donaţia de 5.000 de lei.  

Reprezentanţii filialei Suceava a organizaţiei „Salvaţi Copiii” au transmis pe Facebook că nu au fost contactaţi de Teodora Munteanu şi că se delimitează de tot acest scandal. 

 „Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor şi prin urmare ea este şi trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială. Precizăm că nu am fost contactaţi de doamna în cauză şi de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferaţi, vă aducem la cunoştinţă că informaţiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook”, au arătat reprezentanţii „Salvaţi Copiii”. 

Vă mi recomandăm şi:

Prima tornadă raportată oficial în România. Ploaie cu piatră cât alunele şi 40 de arbori dezrădăcinaţi

Concediile medicale, greu de obţinut. Cum s-a schimbat legea

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite