UPDATE FOTO Dezastru „în patru acte“ la mall-ul din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de pompieri, zeci de ambulanţe şi maşini SMURD, cadre medicale, angajaţi ai Primăriei, voluntari ai Crucii Roşii participă la o amplă simulare de dezastru natural în zona complexului comercial.

Ora 14.00 Întreg exercițiul a durat până în jurul orei 13.00, circulația spre mall fiind deviată. Sucevenii prezenți la centrul comercial de pe Lunca Sucevei au privit întreg exercițiul ca pe un adevărat spectacol, bucurându-se că nu este decât o simulare.

image

Acestia i-au fotografiat pe pompieri, medici, salvamontiști, polițiști și jandarmi în timp ce salvau persoanele.

image

De asemenea, la intervenție a participat și un câine al Serviciului Salvamont care a ajutat la gasirea victimelor.

image

Ora 12.00 Pompierii, împreună cu angajaţii Serviciului Salvamont, au salvat mai multe persoane din turn folosind coborârea în rapel.

image

Sute de pompieri, medici şi voluntari şi de două ori mai mulţi curioşi sunt acum la Iulius Mall, unde are loc un exerciţiu de intervenţie a echipelor de urgenţe din oraş.

image

Simularea include patru situaţii de intervenţie: în caz de prăbuşire a unor construcţii şi surprinderea sub dărâmături a 25 de muncitori, explozia unei conducte de gaz metan, un accident chimic provocat de o autocisternă care transporta acid clorhidric şi o maşină răsturnată în râul Suceava.

image

Citeşte şi:

O armată de oameni va fi mobilizată într-un exerciţiu la Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite