Băieți înjunghiați într-un conflict de stradă, în Suceava. Conflictul s-a iscat în preajma unei biserici VIDEO

0
Publicat:

Trei băieți, de 14 și 15 ani, au ajuns la spital, înjunghiați de un alt adolescent, de 15 ani. Localnicii au ieșit din case pentru a-i desparte pe bătăușii care se încăieraseră în preajma unei biserici.

Adolescenți înjunghiați în conflict de stradă SURSA captură video
Adolescenți înjunghiați în conflict de stradă SURSA captură video

Răfuiala în stradă a avut loc duminică seară, 30 iulie 2023, în jurul orei 21.30, pe o stradă în apropierea unei biserici, în localitatea Sfântu Ilie din comuna Șcheia, județul Suceava.

Trei adolescenți au intrat în conflict cu un grup de alți șase puști. Ei și-au împărțit pumni și picioare și s-au izbit în poarta unui localnic.

La un moment dat însă, unul dintre băieți, de 15 ani, a scos un cuțit și i-a lovit pe trei adversari.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, se văd cum băieții se lovesc cu pumnii și cu picioarele în stradă, după care unul dintre ei scoate cuțitul și lovește la întâmplare.

Localnicii din zonă au ieșit din case după ce au auzit țipete și au intervenit pentru aplanarea conflictului. Ei au fost șocați să vadă niște copii care se manifestau agresiv, mai ales că trei dintre ei sângerau.

Polițiștii au intrat pe fir când mama unuia dintre adolescenții răniți a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Trei adolescenți au ajuns la Spitalul Județean Suceava cu plăgi înjunghiate, iar doi dintre aceștia au rămas internați în Secția de Chirurgie Infantilă. Unul dintre ei are leziuni la nivelul unui plămân după ce lama cuțitului i-a atins organul respectiv.

Al treilea minor a primit îngrijiri medicale la spital, după care a fost externat cu tratament la domiciliu

Protagoniștii scenelor violente sunt colegi și aveau un conflict încă din timpul anului școlar.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii agresiunii.

„În funcție de rezultatele verificărilor, concluziile medico-legale și opinia procurorului de caz se va realiza încadrarea juridică a faptelor și se vor dispune măsuri procedurale și procesuale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite