Cele mai ciudate spăgi pe care le dau românii: de la miere până la pepeni, caltaboș sau scaune

0
Publicat:

Şefa Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, arestată preventiv pentru luare de mită, ajunsese să primească de la bolnavii de cancer chiar și miere de albine, caşcaval și brânză.

Șefa de la Oncologie din Suceava este acuzată că a primit mită de 62 de ori Foto:ziaruldepenet.ro
Șefa de la Oncologie din Suceava este acuzată că a primit mită de 62 de ori Foto:ziaruldepenet.ro

Potrivit anchetatorilor, femeia a primit șpagă de numai puțin de 62 de ori în doar 7 zile.

Ea a primit în mod repetat de la pacienţii bolnavi de cancer sau de la apropiaţii acestora sume cuprinse între 50 de lei şi 50 de euro, dar şi diverse produse alimentare, între care miere, caşcaval şi brânză.

Anchetatorii susţin că, în perioada aprilie 2022 – 19 ianuarie 2023, şefa Secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, medicul Anca Ababneh Dumitrovici, a pretins şi a primit diferite sume de bani, respectiv 50 de lei, 100 de lei, 200 de lei sau 50 de euro, dar şi diverse produse (miere de albine, caşcaval, cafea, bomboane de ciocolată, brânză etc.) de la 64 de persoane, pacienţi bolnavi de cancer sau aparţinători ai acestora.

Potrivit Parchetului Suceava, în cursul zilei de joi, procurorii şi poliţiştii au prins-o în flagrant pe şefa Secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în timp ce primea mită.

Pepenii, cârnații sau chiar caltaboșul se află într-un top 10 al celor mai ciudate si ridicole șpăgi care se dau în România. Fostul primar clujean Sorin Apostu colecta cei mai buni pepeni de la cultivatorii din Dăbuleni, judecătorul prahovean Petre Podea a cerut unui om de afaceri șorici și cârnați, iar comisarul-șef în Poliția București Mișu-Mirel Mindinică îi ceruse unui hoț, pentru a-l scoate nevinovat, fripturi, vin și apă plată. Ioan Petran, fost lider PNL Cluj,  i-a cerut unui om de afaceri să-i achite costul a trei scaune comandate la Mobexpert și un foișor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite