Adolescentă din SUA, atacată de o leoaică la Grădina Zoologică Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta s-a apropiat prea mult de cuşca leilor.                            Foto Sandrinio Neagu
Adolescenta s-a apropiat prea mult de cuşca leilor.                            Foto Sandrinio Neagu

Clipe de coşmar pentru o adolescentă aflată în vizită la Grădina Zoologică din Rădăuţi. Fata a fost atacată de o leoaică cu pui, iar acum se află la spital cu răni la un picior.

O adolescentă din SUA, originară din California, aflată în vizită la Grădina Zoologică din Rădăuţi a fost atacată de o leoaică.

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, iar fata în vârstă de 15 ani a scăpat doar cu câteva leziuni la unul din picioare şi cu o sperietură grozavă.

Potrivit primelor informaţii, minora se afla în vizită la Zoo Rădăuţi, dar a făcut imprudenţa să se apropie prea mult de cuşca leilor.

Pentru că avea pui, leoaica a reacţionat violent şi a atacat-o pe fată. Aceasta a reuşit să se retragă în timp util, înainte de a fi sfâşiată de felină.

Imediat ce a reuşit să scape din ghearele leoaicei, fata a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor i-au acordat primul ajutor. Din fericire, rănile suferite par să nu fie foarte grave.

O anchetă a fost declanşată în acest caz pentru a se stabili dacă vina pentru atacul leoaicei este doar a adolescentei sau dacă şi angajaţii de la Grădina Zoologică din Rădăuţi au partea lor de vină.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri