Trei ialomiţeni, cercetaţi de poliţişti pentru furtul unui ATV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii, acuzaţi de furtul unui ATV FOTO Adevărul
Suspecţii, acuzaţi de furtul unui ATV FOTO Adevărul

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, din comunele Borăneşti şi Jilavele, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, au fost identificaţi de către poliţişti.Aceştia sunt acuzaţi că în noaptea de 29/ 30 aprilie ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat din comuna Jilavele, de unde ar fi sustras un ATV.

Poliţiştii au demarat cercetările, reuşind identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste curpinse între 17 şi 19 ani, din comunele Borăneşti şi Jilavele. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au stabilit că după ce ar fi sustras vehiculul în cauză, în aceeaşi noapte, persoanele bănuite ar fi sustras şi carburant din autoturismele altor două persoane, aflate parcate pe raza localităţii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite