Slobozia: Sergiu Băhăian a intrat la carceră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Băhăian îşi ispăşeşte în aceste zile pedeapsa primită în noiembrie pentru deţinerea a două telefoane mobile de ultimă generaţie, cu acces la internet.

La începutul lunii noiembrie, gardienii de la Penitenciarul Slobozia au descoperit sub salteaua omului de afaceri două telefoane mobile: un Nokia şi un Samsung. În urma anchetei, acesta a primit cinci zile de izolare, însă nu a apucat să le execute pentru că mai mulţi deţinuţi aveau de ispăşit această pedeapsă.
Pentru că a recidivat şi a mai fost descoperit şi în alte cazuri cu telefoane asupra sa, Băhăian a intrat la carceră la începutul acestei săptămâni. „A intrat la carceră de luni, în regim prioritar“, spune Gabriel Rusu, directorul adjunct al Penitenciarului din Slobozia.

Sergiu Băhăian a declarat lucrătorilor din penitenciar că nu el îşi administrează pagina de Facebook, ci prietena sa. „Ne-a spus că nu el îşi administrează pagina de pe contul de socializare pentru că îi este dificil să încarce fotografii de pe telefonul mobil. Ne-a mai spus că prietena sa face aceste operaţiuni, fiind singura care îi cunoaşte parola de acces“, a mai declarat Gabriel Rusu.

La sfârşitul anului trecut, la intrarea în Penitenciarul Poarta Albă, Băhăian a fost depistat cu un telefon mobil ascuns într-o cutie de conservă, iar luni, în celula omului de afaceri, s-a depistat un alt telefon Samsung.

„În urma unui control, am depistat un telefon mobil şi o cartelă. Acesta a fost revendicat de un coleg de celulă de-al lui Sergiu Băhăian, însă noi am început o anchetă“, spune directorul Rusu, care mai adaugă că ancheta se va finaliza într-o săptămână.

Sergiu Băhăian va fi adus vineri în faţa magistraţilor ialomiţeni pentru a da socoteală în cazul celor două dosare reunite privind infracţiunile economice şi instigarea la omor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite