Slobozia: Astrologul Niculina Beciu: „ 2011, anul în care scăpăm de criză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit astrologilor, anul acesta vom putea spune că, în sfârşit, am scăpat de criza financiară. Tot în 2011, vor avea loc şi schimbări majore în plan social

Astrele arată că foarte multe dintre conflictele de orice natură se vor încheia în 2011. Oamenii se vor arăta a fi mult mai împăciuitori şi mai îngăduitori. Cerul îi va pedepsi, totuşi, pe cei risipitori şi predispuşi la excese.

Schimbări în plan social

Din punct de vedere astrologic, anul 2011 se anunţă a fi unul mult mai bun, decât cel recent încheiat. Astrologii susţin că foarte multe dintre probleme sociale vor dispărea, iar oamenii vor fi mai calmi, mai buni şi mai iubitori unii cu alţii. Toate aceste aspecte pozitive se vor vedea încă din primele două luni ale anului, prin prisma faptului că, susţin specialiştii, planetele Uranus şi Jupiter formează o conjuncţie favorabilă, care îi determină pe oameni să fie mai optimişti şi mai încrezători în forţele proprii.

În martie, acelaşi Uranus creează forţe energetice puternice, capabile să influenţeze viaţa profesională a celor mai mulţi dintre noi. Astrogramele arată că în această lună foarte multe dintre iniţiative pot deveni certitudini. „Schimbările în plan social se vor simţi încă din primele două luni ale lui 2011. Este cât se poate de clar că anul acesta persoanele certate se vor împăca, toată lumea va fi mai calmă şi mai încrezătoare“, susţine astrologul Niculina Beciu (55 de ani).

Mare atenţie, însă, în perioada mai-iunie. Pluto, Jupiter, Venus şi Saturn formează un careu nefavorabil, care îi poate determina pe mulţi dintre noi să fie predispuşi la risipă. Astrologii avertizează că excesele nu vor avea un caracter pozitiv, iar în viaţa celor care se lasă influenţaţi de această conjuctură astrală vor apărea răsturnări de situaţie. „În această perioadă,  este bine să evităm excesele şi risipa. Orice lucru tratat cu indiferenţă poate avea consecinţe nu tocmai plăcute“, adaugă Niculina Beciu.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a „Adevărului de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite