În lupta cu pandemia, spitalul din Feteşti achiziţionează încă 20 de concentratoare de oxigen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Feteşti tratează bolnavi de COVID FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti
Spitalul din Feteşti tratează bolnavi de COVID FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti

Spitalul Municipal “Anghel Saligny” Feteşti va achiziţiona 20 de concentratoare de oxigen şi utilaje tehnologice pentru centrala termică, în valoare de 225.363 de lei.

Banii provin de la Consiliul Judeţean Ialomiţa care contribuie cu 200.000 lei, iar diferenţa este susţinută din bugetul local al municipiului Feteşti.

În acest sens, a fost adoptată Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 189/28.10 2021 privind asocierea Consiliului Judeţean Ialomiţa cu UAT Municipiul Feteşti.

De asemenea, primarul municipiului Feteşti, Laurenţiu Şonchereche, i-a convocat în şedinţă extraordinară pe consilierii locali care au aprobat, la sfârşitul săptămânii trecute, un proiect de hotărâre care vizează virarea sumelor corespunzătoare în bugetul unităţii medicale. Spitalul Municipal din Feteşti are cel mai mare număr de paturi pentru bolnavii de COVID-19.

Prin achiziţia concentratoarelor de oxigen, unitatea medicală va putea asigura o mai bună monitorizare a cazurilor medii şi grave de COVID-19. 

Duminică, 7 noiembrie, la nivelul judeţului Ialomiţa, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18.350, fiind înregistrate 31 de noi cazuri. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 6,85/1000 de locuitori.

Vă recomandăm să mai citiţi:

PNL a decis începerea negocierilor cu PSD pentru guvernare. Surse: Liberalii nu abandonează discuţiile cu USR

Medic, despre pandemie: La noi colcăie. Nu se mai moare de COVID în spital, cât acasă. Suntem condamnaţi la calvar

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite