Reacţia a doi poliţişti când au văzut copii care se jucau cu bulgări de zăpadă: „Merge şi la noi“  VIDEO

0
0
5ffd453b5163ec4271db9922 jpg

Un filmuleţ cu doi poliţişti care reacţionează "altfel" când sunt chemaţi să dea o amendă într-un parc din Sibiu a strâns în câteva ore mii de vizualizări. Cel care a făcut publice imaginile este un poliţist din Slatina.

Totul s-a petrecut în Parcul Sub Arini din Sibiu. 

Poliţiştii erau în patrulare când au văzut în zonă doi copii care se jucau cu bulgări de zăpadă. Unul dintre ei filma scena, iar ceilalţi doi s-au oprit cu maşina de serviciu chiar lângă "petrecăreţi". 

Au coborât şi au început să arunce şi ei cu bulgări de zăpadă, iar copiii imediat i-au acceptat ca parteneri de joacă. 

Viorel Teacă este poliţistul care a postat pe pagina sa de socializare imaginile. Teacă este din Slatina, dar s-a mutat recent în Sibiu împreună cu familia.

"Când eşti chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie faţă de semenii noştri! Un an mai bun tuturor,  Doamne ajută!", a fost mesajul poliţistului.

Oamenii au apreciat imediat postarea şi au spus că şi-ar dori ca astfel de imagini să fie văzute cât mai des şi la noi în ţară. 

Mulţi dintre internauţi au spus că deşi acţiunea nu este originală şi a fost copiată de la poliţiştii americani, atitudinea trebuie aplaudată. 

"Nu credeam că văd asta şi la noi.... Chiar dacă i-aţi copiat pe americani, felicitări!... Merge şi la noi, deci se poate să fie şi poliţiştii noştri umani... Bravo!", au scris oamenii în comentarii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Canada sună alarma: Marea Strategie a Occidentului pentru confruntarea Chinei şi a Rusiei

 

Un gigant auto prezent şi în România închide trei fabrici: 5.000 de oameni vor fi afectaţi

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite