Accident rutier grav în Olt. 10 persoane implicate, o femeie a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie care se afla în autoturism a decedat FOTO: martor
O femeie care se afla în autoturism a decedat FOTO: martor

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de luni spre marţi, 11/12 iulie 2022, în judeţul Olt, pe drumul european E 574, în localitatea Negreni, un autoturism şi un microbuz intrând în coliziune.

Accidentul s-a produs în jurul orei 1,00, în afara localităţii Negreni, pe DN 65 - E 574, o autoutilitară de transport persoane de 8+1 locuri, condusă de un bărbat de 30 ani, din Băileşti, Dolj, în care se mai aflau alte şapte persoane, şi un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în care se mai afla încă o femeie, în vârstă de 55 de ani, ambii din oraşul Rovinari, judeţul Gorj.  

„În urma coliziunii, femeia, în vârstă de 55 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte 9 persoane, dintre care 5 bărbaţi şi 4 femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La faţa locului au intervenit de asemenea pompierii Detaşamentului Slatina şi Staţiei Scorniceşti, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, două echipaje SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, dar şi  cinci echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. 

„La sosirea primelor echipaje, o femeie a fost găsită în stare de inconştienţă, extrasă din autoturism şi preluată de echipajele medicale. Victima a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, dar fără rezultat favorabil. 

Celelalte nouă persoane, cinci bărbaţi şi patru femei, au fost transportate la spital de echipaje SMURD şi SAJ, conştiente şi cooperante, cu diverse traumatisme prin accident rutier“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu victime multiple în Vaslui: două persoane au murit. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Un român a decedat, iar alţi şapte conaţionali au fost răniţi într-un grav accident în Ungaria FOTO VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite