Accident pe drumul european E 574, în Olt. Patru TIR-uri şi un autoturism implicate, traficul este complet blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci autovehicule au fost implicate în accident, traficul este blocat FOTO: martor
Cinci autovehicule au fost implicate în accident, traficul este blocat FOTO: martor

Un accident în care au fost implicate patru autocamioane şi un autoturism s-a produs miercuri-dimineaţă, 15 septembrie 2021, pe E 574, în judeţul Olt. Traficul este complet blocat.

UPDATE: Trei persoane rănite au fost transportate la spital în urma accidentului produs pe E 574, în apropierea oraşului Balş, alte trei refuzând transportul.

Ştirea iniţială

Poliţia Olt a anunţat că traficul este complet blocat pe principalul drum care traversează judeţul, în urma unui accident produs. Sunt implicate patru autocamioane şi un autoturism. Din primele date, o persoană a rămas iniţial blocată în cabina unui TIR, iar alte persoane au nevoie de îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital, însă nu ar fi persoane rănite grav.

Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza nepăstrării distanţei regulamentare, autovehiculele care circulau dinspre Slatina către Craiova intrând în coliziune faţă-spate.

accident pe E 574 în olt - 15 septembrie 2021

„Un accident rutier s-a produs în urma cu cateva minute pe DN 65-E 574, în care sunt implicate 4 autocamioane şi un autoturism, la ieşirea din Balş spre pădurea Saru.

În acest moment traficul este complet blocat“, au anunţat poliţiştii din cadrul IPJ Olt.

Vă recomandăm şi:

Trei persoane rănite în urma accidentului din Olt în care patru TIR-uri şi un autoturism au intrat în coliziune VIDEO

 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite