Manifestări organizate cu ocazia zilei de 9 mai la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Cultură şi Sport a municipiului Carei organizează sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 12.00 pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial şi Zilei Europei.

În cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea instituţiilor publice, partidelor politice şi a asociaţiilor, în memoria eroilor căzuţi în lupta pentru obţinerea Independenţei de Stat, va fi oficiat un Te Deum de către preoţi din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei şi va avea loc un scurt moment artistic.

După manifestarea de la monument, în Parcul Dendrologic va avea loc Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul Europa la ea acasă - Muzicieni reprezentativi din ţările Uniunii Europene.

Proiectul constă în amplasarea pe aleea principală a parcului a unor plăcuţe cu muzicieni renumiţi din ţările U.E. şi reprezintă continuarea proiectului iniţiat în anul 2013, când aleile au fost denumite după numele poeţilor reprezentativi din ţările U.E.

Vă mai recomandăm

Orgii comuniste în luna mai

Sătmărenii au sărbătorit cu mare fast Ziua Unirii Principatelor

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite