Tânăr mort în accident de motocicletă, în Prahova. Pasagerul care-l însoțea a fost rănit

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața, dumincă, într-un accident petrecut în dumincă în municipiul Câmpina, la ieșire din localitate. Un alt bărbat de acceași vârstă a fost grav rănit.

image

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orelor 15.00, pe Bulevardul Carol I, în imediata apropiere a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina.  

„Un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens, ulterior intrând în coliziune cu o bornă kilometrică”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului motocicletei și rănirea pasagerului, arată sursa citată.

Tânărul rănit era pasager pe motocicleta implicată în accident, iar în prezent este conștient, dar a suferit multiple traumatisme, fiind asistat medical.

Este al doilea accident de motocicletă petrecut la Câmpina în luna septembrie.

Săptămâna trecută, un adolescent în vârstă de 17 ani, care conducea o motocicletă, a fost rănit după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. Aceasta a declarat polițiștilor că nu a văzut motocicleta, accidentul petrecându-se noaptea.

În luna mai a acestui an, un alt adolescent din Câmpina, în vârstă de 17 ani, a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite