Decizia Tribunalului Prahova în dosarul fiului unui cunoscut om de afaceri. Acuzaţiile grave care i se aduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Timiş este acuzat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată FOTO Facebook
Vlad Timiş este acuzat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată FOTO Facebook

Tribunalul Prahova a dispus, luni 30 mai, începerea judecării dosarului de trafic de droguri în care inculpat este Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul unei importante fabrici de mezeluri din România.

Fiul afaceristului a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la finalul lunii februarie a acestui an, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, dar şi pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

Până la ora publicării acestei ştiri judecătorii prahoveni nu au stabilit un prim termen de judecată pe fondul cauzei.

”Respinge ca nefondate cererile şi excepţiile formulate de către inculpaţi Timiş Vlad-Cristian şi Stoian Daniel-Florin.

Constată competenţa funcţională, materială şi teritorială a instanţei, legalitatea şi regularitatea actului de sesizare - rechizitoriul cu nr. 383D/P/2021 al Parchetului de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii: - Timiş Vlad-Cristian, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată (...) şi trafic de droguri de mare risc în formă continuată”, potrivit portalului just.ro, al instanţei de judecată.

Până acum, dosarul lui Timiş s-a aflat în faza de cameră preliminară, timp în care au fost analizate de către judecători actele existente la dosar şi legalitatea administrării probelor de către anchetatori.

În aceeaşi cauză a fost deferit justiţiei şi Florin Daniel Stoian, un tânăr de 21 de ani, pe care procurorii DIICOT Craiova l-au filat într-o primă fază, ştiind că este dealer de droguri de mare risc (cocaină). 

Vlad-Cristian Timiş, fiul patronului unei importante fabricii de mezeluri din România, şi Stoian au fost prinşi, în toamna anului trecut, în timpul tranzacţiei care a avut loc pe o stradă adiacentă DN1, în dreptul comunei prahovene Cornu.

Vlad Timiş şi partenerul său se află în prezent în arest la domiciliu. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vlad Cristian Timiş, fiul unui cunoscut om de afaceri, trimis în judecată într-un dosar de trafic de droguri

Curtea de Apel Craiova a hotărât: fiul patronului Cris-Tim rămâne după gratii

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite