Un tânăr politician a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr politician de doar 31 de ani s-a stins din viaţă sâmbătă noaptea în urma unui teribil accident produs în comuna argeşeană Poiana Lacului. O maşină ce mergea cu viteză mare a intrat pe contrasens şi a intrat în plin în automobilul în care se afla Liviu Păunoiu, membru al filialei Argeş al partidului Pro România şi fost vicepreşedinte TLDE Argeş.

După cum ne-au declarat reprezentanţii Poliţiei Argeş, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, una dintre maşini intrând pe contrasens.

Tânărul politician a intrat în stop cardiorespirator imediat după impact. Medicii au încercat să îl resusciteze pe Liviu Păunoiu zeci de minute, dar totul a fost în zadar.

Imagine indisponibilă

Daniel Constantin, fondatorul Pro România, era prieten cu tânărul politician şi a postat un mesaj special de condoleanţe pe pagina sa de Facebook:

„Am aflat cu stupoare că Liviu Păunoiu a trecut la cele veşnice la o vârstă fragedă... Îi mulţumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate şi devotament! Condoleanţe familiei pentru pierderea de neînlocuit! Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiţionat în toate proiectele politice! Pro România Argeş a pierdut un reper moral! Odihneşte-te în pace, om bun!”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite