Solicitanții ajutoarelor de încălzire, luați la verificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru verificarea veridicității datelor înscrise în cererile de acordarea a ajutoarelor de incălzire a locuinţei primite, Primăria Pitești efectuează,  prin sondaj, pe parcursul lunii ianuarie 2011, aproximativ 200 de anchete sociale.                

În perioada 25 octombrie2010 – 18 ianuarie 2011, la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti au fost depuse şi înregistrate 1762 de cereri:  1702 pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale și 60 cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.

 Solicitanții au depus odată cu cererea și sociumentația  care să ateste acest drept dar sunt obligaţi să comunice orice schimbare cu privire la  componenţa, veniturile şi bunurile familiei în termen de 5 zile de la data modificării.
Comunicarea modificărilor se va face prin depunerea unei noi declaraţii pe propria răspundere, individual sau prin asociaţiile de proprietari/ chiriaşi.
               
Pentru verificarea veridicității celor inscrise în cererile de acordarea a ajutoarelor de incălzire a locuinţei se vor  efectua prin sondaj, pe parcursul lunii ianuarie 2011, aproximativ 200 de anchete sociale iar verificarea titularilor ajutoarelor de incalzire va continua pe întreaga perioadă a sezonului rece.

          Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei se primesc pe întreaga perioadă a sezonului rece noiembrie 2010-martie 2011, însă stabilirea dreptului se va face cu luna depunerii cererii.
               

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite