FOTO VIDEO Accident cu descarcerare în staţia de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident teribil, în această după-amiază, în centrul oraşului Piteşti. Martori la scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au fost zeci de oameni care se aflau în staţia de autobuz de lângă Teatrul Alexandru Davila.

În jurul orei 13.00, şoferul unui mijloc de transport în comun tocmai demarase din staţie şi aştepta la semafor culoarea verde. O bubuitură puternică şi o zdruncinătură l-au speriat pe el şi pe ceillaţi zeci de călători, de moarte. 

O şoferiţă s-a oprit cu autoturismul direct în spatele autobuzului. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe scaunul din dreapta. Unul dinte martori a sunat la 112 şi la faţa locului s-a deplasat o echipă de la descarcerare, femeia fiind captivă între fiarele contorsionate ale maşinii. Pompierii au reuşit să elibereze femeia în câteva minute din maşina iadului. Şoferiţa a fost urcată în ambulanţă şi transportată la spital, unde a rămas internată pentru mai multe investigaţii, întrucât a suferit multiple fracturi. Din fericire, niciun pasager din autobuz nu a fost rănit. ”Ne-am speriat cu toţii, vă daţi seama. Erau foarte mulţi pasageri, autobuzul era plin. Nu ştiu cum de nu m-a văzut pentru că eram staţionat la semafor”, ne-a spus şoferul autobuzului. 

Poliţiştii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o jumătate de oră, după care poliţiştii au fluidizat traficul, circulându-se pe o singură bandă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite