Preşedintele Traian Băsescu şi Emil Boc prezenţi la înmormântarea lui Antim Blaga, tatăl lui Vasile Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns în judeţul Bihor. A aterizat pe aeroportul din Oradea, de unde, alături de Emil Boc, primarul Clujului, s-a îndreptat spre localitatea Petrileni, acolo unde are loc slujba de înmormântare a lui Antim Blaga, tatăl preşedintelui PDL Vasile Blaga.

Preşedintele a aterizat de dimineaţă pe aeroportul din Oradea, unde a fost aşteptat de Emil Boc, cei doi, însoţiţi de o coloană oficială s-au îndreptat spre localitatea bihoreană Petrileni.

Antim Blaga, în vârstă de 84 de ani, tatăl lui Vasile Blaga, a decedat joi, la Spitalul de Urgenţă din Oradea.

Slujba de înmormântare a început astăzi la ora 13.00. Printre cei care au ţinut să-i fie alăturti lui Vasile Blaga în aceste momente grele, se numără preşedintele Traian Băsescu, primarul Emil Boc, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, deputaţii PDL Cezar Preda şi Traian Igaş sau primarul Braşovului, George Scripcariu.

Nu a lipsit nici prefectul Claudiu Pop, care va depune o coroană de flori din partea Prefecturii Bihor, dar şi din partea premierului Victor Ponta.

La înmormântare lui Antim Blaga este prezent şi Liviu Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, senatorul Gavrilă Ghilea, preşedintele PDL Bihor, milionarii Ioan şi Viorel Micula.

Tatăl preşedintelui PDL, bihoreanul Vasile Blaga, a decedat joi seară la Spitalul Judeţean. Antim Blaga avea 84 de ani.

Potrivit unor surse, la Petrileni, şeful statului se va întâlnii cu mai mulţi localnici din Horea, cei care au participat la salvarea victimelor accidentului ce a avut loc în urmă cu patru săptămâni, în Munţii Apuseni.

Se pare că localnicii din Horea au ajuns la Petrileni încă de sâmbătă seara.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite