INVESTIȚII: Guvernul a aprobat alocarea peste 10 milioane de lei în Maternitatea Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a aprobat reabilitarea secțiilor de obstretică și neonatologie a Spitalului Județean din Oradea.  Astfel, peste 10 milioane de lei vor fi alocate pentru investiții în spitalul nostru. Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea interioară și exterioară a imobilului în care se afla Maternitatea. Renovări se vor face și la două etaje ale corpurilor B1 și B2.

La doar o săptămână de când consilierii locali și-au dat acordul, Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru a reabilita Maternitatea din Oradea.

Investiția este de peste 10 milioane de lei iar durata lucrărilor este estimată la șase luni.
Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea interioară și exterioară a imobilului și pentru modernizarea a doup etaje ale corpurilor B1 și B2.

Conform proiectului, se vor reface  finisajelor interioare şi exterioar, se va schimba tâmplăria la ambele etaje și se va înlocui liftul existent cu unul mai performant. Bani se vor investi și în  modernizarea şi înlocuirea instalaţiilor electrice, termice, sanitare, în instalațiile de climatizare şi în  instalaţiilor de fluide medicale.

Finanțarea a fost făcută din împrumuturi acordate de Banca Internațională deReconstrucţie şi Dezvoltare şi de Banca Europeană de Investiţii, prin Ministerul Sănătăţii.Â
Creditul va fi rambursat de la bugetul de stat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite