De săptămâna viitoare, ștrandul Ioșia va fi închis pentru reparații și modernizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștrandul din Ioșia se închide pentru două săptămâni
Ștrandul din Ioșia se închide pentru două săptămâni

Ștrandul Ioșia intră în pregătiri pentru sezonul estival. Principalele lucrări de renovare se vor face la bazinul mare și la conductele de alimentare cu apă caldă și apă rece. În renovări intră și Ștrandul Municipal, care va fi deschis publicului în data de 29 aprilie.

Ştrandul Ioşia va fi închis începând din 11 aprilie pentru reparații. Lucrările vizează în primul rând bazinul mare care a funcționat în sezonul rece și conductele de apă. De asemenea, se vor zugrăvi bazinele , se vor înlocui bateriile dușurilor exterioare și se va repara fundul bazinelor. Lucrările vor costa 15.000 de lei. Ștrandul se redeschide în 26 aprilie.

Modernizări și la Municipal

Primăria va investi peste 25.000 de lei și în renovarea Ștrandului Municipal. Și aici se vor face reparaţii la duşurile defecte, se va înlocui gresia căzută,  se vor vopsi bazine şi se vor repara fundurile  bazinelor prin aplicarea de şape.
De asemenea, angajații RAPAS au obligația de a tăia iarba, de a toaleta copacii și de a nivela spaţiul de 700 de metri părtaţi dinspre Crişul Repede, în care s-a extins încă de anul trecut ştrandul.
Ștrandul Municipal va fi deschis în data de 29 aprilie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite