O femeie din Iaşi cu COVID a ajuns în stare gravă la ATI, după ce s-a temut că va fi omorâtă cu oxigen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Femeia s-a temut să meargă la spital, din cauza diferitelor zvonuri auzite în jur şi a decis să înceapă un tratament cu antibiotice.

O femeie din Iaşi a ajuns în stare gravă la ATI, cu COVID, după ce s-a adresat prea târziu medicilor, din cauza faptului că s-a temut să nu fie omorâtă în spital, cu oxigen. Femeia s-a infectat, dar nu şi-a făcut test şi a început un tratament cu antibiotice, fiindu-i teamă de toate nenorocirile pe care le-a auzit în jur. 

Adusă la spital în stare gravă, ieşeanca avea o afectare pulmonară de 90%, fiind imediat internată la ATI. 

La Spitalul de Boli Infecţioase nu mai erau locuri, astfel încât femeia a fost trimisă la Spitalul de Neurochirurgie. 

Municipiul Bucureşti este pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Ilfov este pe locul II, iar Constanţa pe locul III la numărul de cazuri nou confirmate de COVID.

Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, marţi, la 1.085.412 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 312 de noi îmbolnăviri din 34.200 de teste efectuate. În acelaşi timp au fost înregistrate 4 decese în ultimele 24 de ore. La Terapie Intensivă sunt internaţi 86 de pacienţi.

În intervalul 09.08.2021 (10:00) – 10.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 4 decese (1 bărbat şi 3 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitale din Argeş, Bihor şi Iaşi.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 8.817.162 de teste RT-PCR şi 1.986.923 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 14.207 teste RT-PCR (6.311 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 7.896 la cerere) şi 19.993 de teste rapide antigenice.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum a ajuns agricultura României să fie singura din lume cu rating excepţional. Explicaţiile specialiştilor

Cine deţinea somnul african găsit în Delta Dunării, considerat un pericol pentru fauna autohtonă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite