Trei tineri au cerut 1.000 de euro unui devean pentru a nu-i da în vileag presupusa aventură amoroasă

0
Publicat:

Trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru șantaj, după ce au cerut bani unui devean, amenințându-l că îi vor spune iubitei sale că acesta ar fi avut o aventură amoroasă cu o altă femeie.

Polițiștii au prins în flagrant trei tineri, cercetați pentru șantaj. Foto: Daniel Guță
Polițiștii au prins în flagrant trei tineri, cercetați pentru șantaj. Foto: Daniel Guță

Un bărbat de 31 de ani, din Deva, a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost sunat de un necunoscut pentru a-l șantaja. Autorul apelului ar fi încercat să profite, potrivit anchetatorilor, de starea materială bună a tânărului și i-a pretins 1.000 de euro, spunându-i că dacă nu primește acești bani îi va informa iubita despre faptul că a avut o relație amoroasă cu o altă femeie.

Inițial, deveanul nu a dat curs solicitării, susținând că nici măcar nu o cunoaște pe femeia indicată de apelant. Acesta din urmă a revenit cu o nouă propunere: i-a cerut victimei sale 2.000 de lei pentru a nu îi da în vileag presupusa aventură. În final, cei doi au convenit să se întâlnească în parcarea unui centru comercial din Deva.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au organizat o acțiune prin care au reuşit prinderea în flagrant a suspecților, respectiv a unui tânăr de 19 ani, din orașul Călan, a unui tânăr de 19 ani, din Orăștie şi a unei tinere de 27 de ani, din județul Timiș. În urma administrării probatoriului, faţă de cei trei tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei trei tineri au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, care va continua cercetările în acest caz. Pentru infracțiunea de care sunt acuzați, cei trei riscă pedepse de până la cinci ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite