Peste 80 de edituri din ţară participă la Salonul hunedorean al cărţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salonul hunedorean al cărţii.
Salonul hunedorean al cărţii.

Peste 80 de edituri din ţară îşi expun ofertele la Salonul hunedorean al cărţii, un evenimet organizat în perioada 7 – 10 octombrie în Deva. Salonul hunedorean al cărţii se află la cea de-a XVI-a ediţie, iar potrivit organizatorilor, la evenimentul care are loc în perioada 7 – 10 octombrie în Salle d’or din Deva mall vor participa peste 80 de edituri.

Iubitorii de lectură sunt invitaţi la Salonul Hunedorean al Cărţii. Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a XVI–a ediţie şi va avea loc săptămâna aceasta la Deva.

În deschiderea Salonului hunedorean al cărţii (7 octombrie 2015, ora 10:00) vor avea loc două momente speciale: lansarea volumului V al monografiei judeţului Hunedpara, cu titlul „Personalităţi hunedorene”, lucrare realizată de Biblioteca Judeţeană, şi aniversarea celor zece ani de existenţă a revistei „Vox Libri”-

„Salonul hunedorean al Cărţii este aşteptat, şi în acest an, cu aceeaşi nerăbdare şi bucurie de către cei care iubesc cărţile şi doresc să cunoască cele mai noi apariţii editoriale din ţară şi din judeţ. Ca de fiecare dată, şi în acest an standurile vor fi bogate, oferta editorială venind în întâmpinarea tuturor gusturilor şi, deloc de neglijat, cărţile vor putea fi cumpărate cu consistente reduceri de preţ”, a declarat Sebastian bara, managerul Bibliotecii Judeţene Ovid Densuşianu, din Deva.


Vă recomandăm şi:

O judecătoare din Hunedoara a scris un roman de dragoste: „Aripi de fluturi”

Judecătoarea Nina Corduneanu a scris romanul „Aripi de fluturi”, şi îl va prezenta cititorilor vineri, la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

FOTO Povestea primei fotografii sexy apărute într-un ziar local. Ce explicaţie au dat editorii imaginii deocheate

Imaginea unei tinere dezbrăcate, prezentate pe prima pagină a unui cotidian, nu mai poate părea neobişnuită pentru cititorii presei din zilele noastre. Lucrurile se petreceau cu totul altfel imediat după evenimentele din decembrie 1989, când regimul comunist a fost răsturnat, iar presa începea să se scuture de sub apăsarea de aproape cinci decenii a cenzurii impuse de partid.

Patimile lui Eugen Evu, poetul hăituit de fosta Securitate pentru o anonimă adresată lui Nicolae Ceauşescu

Eugen Evu şi-a făcut publice dosarele CNSAS. Timp de două decenii, scriitorul s-a aflat în atenţia Securităţii, fiind considerat un “element cu manifestări duşmănoase la adresa orânduirii socialiste”. A fost turnat de vecini, prieteni şi colegi, însă cele mai mari probleme le-a avut după ce în 1982 i-a trimis o scrisoare anonimă lui Nicolae Ceauşescu.


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite