Hunedorenii „pericol public” fură calea ferată pentru a alimenta centrele de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia trenurilor pe mai multe rute este pusă în pericol de hoţii de fier vechi. Unul dintre aceştia a fost prins după ce a furat distribuitoare şi capace de tablă din zona unui triaj. Alte trei bucăţi de şină au fost recuperate de poliţişti de la un centru de colectare a fierului vechi din Petroşani.

Numărul furturilor de piese care compun infrastructura feroviară din judeţ a crescut simţitor de la începutul acestui an, chiar dacă în urma acestor infracţiuni siguranţa celor care aleg să se deplaseze cu trenul este pusă în pericol.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

„Au fost semnalate mai multe furturi pe linia ferată, în zona Hunedoarei, Simeriei şi în Valea Jiului. Recent, am recuperat de la administratorul unui centru de colectare a fierului vechi din Livezeni trei contraşine de cale ferată. Până la înlocuirea lor, circulaţia trenurilor pe ruta de unde fuseseră sustrase a fost oprită”, a declarat comisarul şef Vasile Hriţac, comandantul Poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara.

Un bărbat de 61 de ani, din Petroşani, a fost prins după ce a furat distribuitoare şi capace de tablă din zona unui triaj. Bărbatul a fost pus sub urmărire penală. El le-a declarat poliţiştilor că a fost împins să comită furturile din cauza sărăciei în care familia lui trăieşte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite