”Vasilache şi Mărioara”, un spectacol tradiţional pus în scenă la Teatrul ”Gulliver”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” continuă stagiunea estivală, prin seria spectacolelor desfăşurate în aer liber, cu o nouă piesă atractivă şi deosebit de populară şi apreciată de public, duminică, de la ora 10,30.

Un spectacol tradiţional prin care Teatrul de Păpuşi „Gulliver” aduce publicului bucuria reîntâlnirii cu două personaje faimoase, reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc. Vasilache şi Mărioara erau, odinioară, animate de trupele ce rătăceau prin ţară cu căruţa fie în timpul vacanţelor de vară, fie pe la târguri şi bâlciuri.

Vasilache este un personaj savuros deoarece o face pe neştiutorul ca să prostească pe oricine, se află într-o ceartă permanentă cu nevasta, nesocoteşte orice observaţie i se face şi trezeşte simpatia tuturor prin inteligenţa şi priceperea lui.

Cu toate că este un spectacol tradiţional, regizorul apelează la o tehnică de montare modernă, şi anume grafică digitală. Vasilache şi Mărioara se remarcă prin faptul că prezintă două personaje emblematice pentru teatrul de păpuşi românesc şi recreează o lume autentică, specifică, unde e loc doar pentru glume, momente hazlii şi voie bună.    

Biletele pentru spectacolul „Vasilache şi Mărioara” pot fi achiziţionate online, accesând link-ul: http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite